Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångest och lojalitet

Ångest.
I hela kroppen ända ut i tårna och fingerspetsarna.
Händerna skakar,hjärtat slår hårt och mycket.
Varenda millimeter,varenda fiber,varenda cell i kroppen skakar.
Känns som magen vrider sig hundra varv,jag vill spy.
Huvudet över toaletten,jag torrspyr flera gånger.
Vinglar runt i lägenheten mitt i natten.
Hunden följer mig vart jag än går.
Lägger mig soffan och kollar film,förstår ingenting.Flimmer och konstiga röster.
Min trogna hund ligger brevid mig och värmer mig.
Kollar upp var femte minut när jag slutar att hyperventilera.
Min underbara hund finns alltid brevid min sida,vilken hjälte.

Utan dig min trogna följeslagare hade jag tagit mitt liv.




Övriga genrer av denisen
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-23 00:47



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Häftig dikt. Rolig hund om han finns på riktigt...
2012-09-23
  > Nästa text
< Föregående

denisen