Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en oskyldig våldtäkt.

varje millimeter av din hud har jag smutsat ner med mina händer.du som är så vacker.hur kan du låta mej göra såhär?vad får dej att tro att detta är äkta?det som jag gör.det är inte äkta,jag vill bara mätta min lust.och du är ett säkert kort.så varför inte?

jag ansträngde mej,till en början.att verkligen gilla dej.men det gick inte.även fast du sagt så mycket fina saker till mej så kan jag inte.jag kan inte älska dej.jag älskar bara ditt oskyldiga sätt att aldrig tacka nej när jag sakta klär av dej.

jag älskar att du inte kan se,att jag utnyttjar dej.jag älskar att du inte berättar för nån om oss.och våran "relation".jag säger varje kväll att någon dag,när jag är redo.kan de bli du och jag,du och jag så alla andra kan se.men tills dess,så låter vi tystnaden styra allt.och sen lämnar jag dej,naken och ensam i varma säng.

tystnaden försvinner så snart jag smutsar ner dej igen,ditt flåsande och stönande tar över tystnaden. och jag älskar att jag vet att du gillar det.jag tycker om att du uppskattar mej.för vem skulle annars göra det?jag har dej för att jag inte vill vara ensam.inte för att jag älskar dej,

 




Fri vers av denisen
Läst 387 gånger
Publicerad 2007-12-03 22:49



Bookmark and Share


    Cerlina
Jag gillar att du skriver en aning i talspråk! Det gör texten så avslappnad!
2007-12-09

  octobertragedy
så himla snyggt skrivet. grym beskrivning av ångesten man får av att utnyttja någon men hur man ändå inte kan låta bli eftersom man är rädd att vara ensam...återigen, snyggt skrivet!
2007-12-03
  > Nästa text
< Föregående

denisen