Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek till salu!


Nej tack!

Jag tänker inte betala för att få lite kärlek

För det är det inte värt

För jag vill ha en sådan där kärlek som inte går

att köpas för pengar

Äkta kärlek tror jag visst att det heter...

Ken Cassel
23/9-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 232 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-09-23 02:15



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Så äkta och så fint och rent sagt!
Förstår att din dikt blev uppmärksammad.
Väldigt bra ordat/kram
2012-09-27

  Nasrin
ÄKTA KÄRLEK KAN INTE KÖPAS MED PENGAR ELLER ANNAT UTAN DET KOMMER FRÅN HJÄRTA . FINA ORD HAR DU SKRIVIT. KRAM
2012-09-24

    ej medlem längre
Fina ord.
2012-09-23

  Sofhia Wirström
fint skaldat och så sant det du skriver
2012-09-23

  Gabrielle Laurèntzen
Finns inget ljuvare än äkta kärlek

Riktigt fint


2012-09-23

  aol
så sant skriftat
2012-09-23

  anits VIP
Äkta kärlek är mycket värt
2012-09-23

  Peter Olausson VIP
mer värt än något!
2012-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel