Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

se tillbaka



Solen lade sig, dagen
att vila
och hennes blick slöt sig kring minnet

utav lycka

och ett skratt klingade, minnet
ett liv

långt borta








Fri vers av Baystream
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-23 16:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream