Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödar kassettbanden

vad förstörde du denna gång?
vilka hjärtan gick sönder?
till vem ska du stå till svars?

jag har torkat dina spyor
på ytor som inte berört mig
du har skrattat och fallit djupare
dem där groparna ropar på dig
säger du

jag har gråtit mig genom fotoalbum
dragit livet ur kassettbanden
tvättat bort din doft ur örngotten

imorgon
säger du
imorgon ska allt bli bra

jag undrar tyst för mig själv
när kommer imorgon egentligen

vi dricker te ibland
idag till exempel
och då är allting helt
allting doftar gott

och du är faktiskt ganska vacker
när jag tittar åt ett annat håll




Fri vers av JHessling
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-23 19:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JHessling
JHessling