Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så II



som en stilla vädjan
håller jag kvar
greppet
om ditt ansikte

de ögon
jag vill fästa blicken på




Fri vers av evana
Läst 329 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-09-23 20:49



Bookmark and Share


  erna frank
Säger mycket med lite ord!!!
2012-09-29

  Lena Själsöga Keijser
mycket vackert
innerlighet
ömhet

skönhet
2012-09-26

  Delilah Juno VIP
Hoppas denna vädjan inte förklingar ohörd .... vacker början på ett relationsdrama.
2012-09-24

  Quasimodo
Innerlig och varmt nära!
2012-09-24

  Niclas Petersson VIP
Oj, det ryms mycket i de här korta raderna. En längtan...ett vemod. Och en sorg.
Gillar. Mycket.
Bokmärks.
2012-09-23
  > Nästa text
< Föregående

evana
evana