Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MORGONSTUND

Godmorgon min käresta!
En ljuvlig morgon,
dunig, vit dimma
som det skulle ha snöat
mjuksnö,
omvärldens silhuetter blir
osynliga, mina tankar ännu i
drömmar

Livet är givmilt!
Du, min älskling med dina
sammetsögon,
ditt mjuka mahognyhår
döljer mitt ansikte, när jag
vaknar.
Jag somnade väl, slocknade på
kvällen
i din milda kelande famn!

Natten, ett äventyr i
sagolandet,
en långdröm utan slut.
Du och jag tillsammans vi
drömde,
besökte sömnens lugna rike,
smakade livets trolldryck!
Nu fortsätter vårt
gemensamma liv.


© Heikki Hellman 24-09-2012




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Heikki Hellman
Läst 257 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-09-24 08:20



Bookmark and Share


    maija tuori

Så himla vackert ..
2012-09-25

  Palett
Kärleksfulla ord till den älskade, så vackert !!
2012-09-24

  Minkki VIP
Vilken härlig läsning i höstrusket!
2012-09-24

  Sofhia Wirström
härlig stämning får du till i dessa rader
varm känsla
kärleken strålar ut från texten
2012-09-24

    ej medlem längre
PRECIS så ska man vakna!
Fin energi i raderna, det sprids vidare, härligt!
2012-09-24

  Änglaögon
Trofast och innerlig, ger en känsla av "hemma"
2012-09-24

  Linda CH VIP
Innerlig och vacker text. Full av tacksamhet till livet och till den kära.
2012-09-24

  walborg
Ömsint och helt förtjusande dikt
2012-09-24

  M M Mannheim VIP
Vackert och ömsint, Heikki! Vackert och ömsint!
2012-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Heikki Hellman
Heikki Hellman