Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden..

I tystnadens värld
hemligheternas värld
väntar något
osynligt...
stort
starkt
min själ blir omsvept
visar den nya vägar
till frihet
frihetens väg
Tystnaden bär på hemligheter...
som själen söker









mare




Fri vers av mare VIP
Läst 1810 gånger och applåderad av 43 personer
Publicerad 2007-11-17 23:06



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Harmonisk och njutbar att läsa .. så eftertänksamt ...
2011-07-22

  AgnesP
Så fin..
2011-02-13

    aaniee
väldigt vakkert skrivet.
berörde verklligen! :)

ps, tack för dom fina kommentarerna <3
2010-11-23

  Nils Teodor VIP
Vackert!
Klä dig i tystnad
och själen blommar ut
du landar i härvarons frihet
2010-11-21

  Vildkärlek
Mycket fin
2010-08-07

  Bibbi VIP
"Odla tystnaden ty i den talar Gud."
Http://hem.passagen.se/dagligkraft/ för den 7 januari
Bokmärke.
2009-11-06

  Peter Jr Eriksson
mkt bra form ! + i kanten
2009-10-16

    ej medlem längre
hemligheternas sanning,
den här fastnade
2009-10-05

  peter markurth
bra dikt
2009-09-22

    ej medlem längre
Att läsa
som
meditation
2009-05-19

  Elisabeth VIP
Även den här var så där härligt lugn och läsa. Skön diktning.

De extra punkterna..behövs inte.
2009-04-25

    wildrosen
tystnaden är vackert poetat
2008-11-06

  Melpel
Håller med alla du är helt fantastisk
( bara för min mamma är en poet )
2008-05-20

  sjörövar_fabbe
Väldigt fin, mjuk och skön.
Jag får luft att svepa in mig i den där tystnaden.
fantastiskt skrivet.
2008-03-14

  coffe
otoligt...mjuk ,vacker...mitt andliga hållrum behöver tystnad för att fyllas,,c
2008-02-29

  Ronny Berk
som sveper den osökta tystnaden sina hemligheter den texten tycker om den...ja...
2008-02-08

  Nils Sondefors
Mare, du är poet!
(Jag tycker mycket om att läsa det du skriver...)
2008-01-17
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP