Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skyddsängel

Snälla skydda mig från det onda

bre dina vackra vingar

över mina nära och kära

Omslut mig i ditt heliga väsen

låt ditt ljus falla på mitt mörker

Jag ber dig om hjälp

guida mig i livet

Låt mig få luft under mina egna vingar

bär mig tills mina vingar åter


bär




Fri vers av arja savela
Läst 1586 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2010-08-10 02:11



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Innerligt och vackert skrivet
bokmärker
2017-09-19

    maija tuori

Uskomattoman kaunis ja turvallinen on Sinun suojeluenkelisi !
Tosi ihana..


2012-08-13

  Maria T
Så innerlig och vacker bön
2011-12-14

  Maj-Lis VIP
En vacker bön... till din ängel
2011-06-29

  Heikki Hellman
Du är synnerligen måttlig i dina önskemål. Jag vågar tro du står under din skyddsängels beskydd.
2011-01-28

  Johan Bergstjärna VIP
God bön
2011-01-14

  anits VIP
En underbar bön soj det
är lätt att instämma i
2010-09-23

  melancholia
Du måste ha hört mina tankar, för att jag behövde detta. =)

Otroligt vackert, och det berör mig, man är rädd för nya saker och det är då man ber om hjälp, vare sig man tror elr inte..men det har visat sig att jag iallfall tror på mig själv och kanske lite smått på Universum.

Underbar dikt! tappar andan.
2010-08-31

  aol
en så vacker bön
2010-08-16

  Bibbi VIP
Beder med i denna ljuvligt underbara bön.
2010-08-10

  Eaglemountains VIP
En mycket vacker bön som jag stämmer in i ..... kram!
2010-08-10
  > Nästa text
< Föregående

arja savela
arja savela