Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dag och natt



Jag ältar dagarna och nätterna igenom

hur kunde samhället göra så här mot mig


Min kroniska sjukdom hindrar mig att arbeta

levebrödet och värdigheten har man tagit


Jag har alltid försökt att leva med värdighet

nu tillhör jag dem som får tigga försörgninsstöd


Man sparkar den som redan ligger

inte blir jag friskare för det




10.8.2012 arja savela




Fri vers av arja savela
Läst 494 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-10 18:55



Bookmark and Share


  aol
så bra beskriver du samhället av i dag,
2012-08-29

  anits VIP
Mycket bra skrivit om hu samhället idag
inte fungerar där dom som har allt tycks få mera
den som kämpar på grund av sjukdom blir
övergivna av samhället och får kämpa för att
överleva både mot sjukdom och att få
pengarna att räcka till varje månad
2012-08-12

    maija tuori

Kyllä meni meikäläisellä ihan luu kurkkuun ,niin kouriintuntuvasti kirjoitit mihin sinä ja varmaan moni muu on joutunut tässä sairaassa yhteiskunnassa !
Siis täysin epäinhimillistä !! halaukset sinulle ...
2012-08-11

    Yarissa VIP
Bra beskrivet på ett samhälle som inte fungerar
2012-08-10
  > Nästa text
< Föregående

arja savela
arja savela