Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min söta , goda barnbarn




Engla lilla söta


Du är tvilling till din bror Noah

ni är bästa kompisar

Nu går du iskolan och det går bra


Du är van vid att leka med poikar

vill inte vara en rosa princessa längre


Du ska börja i bandyskolan

vi köpte en riktig hjälm till dig

Lycka till med allt du gör


Önskar vi av djupet på hjärtat




Fri vers av arja savela
Läst 566 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-15 11:17



Bookmark and Share


    maija tuori

Rakkaudella kirjoitat ...lapset ovat Jumalan lahjoja :)
2012-11-18

  anits VIP
Så vackert skrivet till
dina barnbarn
2012-11-17

  Bibbi VIP
Fin hyllning.
2012-11-15
  > Nästa text
< Föregående

arja savela
arja savela