Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kämpar



Varje dag är en kamp

sjukdomen vandrar runt


kroppen känns aldrig hel


Varför just jag finns inget svar


jag vill gå ut och plocka svamp

törs gå knappt femtio meter


Det finns så oändligt mycket jag vill

ytterst lite jag klarar av


Jag får vara tacksam för det lilla jag har

och alla mina nära och kära




arja savela 01.10.2012




Fri vers av arja savela
Läst 471 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-10-01 18:50



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Känner igen känslan genom min grava artros.
2012-10-02

    maija tuori

Ymmärrän ei ole helppoa ,nämä syksyiset tuuliset ja sateiset ilmat pahentavat kroonista särkyä !onneksi me ymmärretään miltä tuntuu ..kohtalotovereita ..tsemppiä ..halaukset täältä meren toiselta puolen <3
2012-10-01

  anits VIP
Jag kan ana precis hur det känns
med att aldrig få må riktigt bra,en
värk som flyttar runt i kroppen
Ta hand om dig, styrkekramar till dig
2012-10-01

  Heikki Hellman
Din historia berör. Du har många olyckssystrar varje dag! Lycka till din kamp.
2012-10-01
  > Nästa text
< Föregående

arja savela
arja savela