Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pikkuveli




Pikkuveli


Noin puolivuosisataa sitten pikkutytön perheeseen

odotettiin innolla lisäystä


Kätilö oli saapunut kotiimme ja itse suuren tapahtuman

oli tarkoitus tapahtua minun sängyssäni


Kaikki sujui hyvin mutta pikkutyttö itki ja metelöi koko yön

syynä oli se ettei tyttö päässyt omaan sänkyyn ja huoneeseen


Viimein väsynyt kätilö tuli keittiöön kertomaan uutiset

terve,komea,potra poika tuli ja helposti


Mutta tuo tyttö on aivan kauhea





arja savela 24.11.02012




Fri vers av arja savela
Läst 449 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-24 18:08



Bookmark and Share


    maija tuori

No , ymmärrän hyvin jos protestoit ,kun olit vielä niin pieni ja etkä ymmärtänyt mitä oli tekeillä ,mitä lie pikkutytön mielessä pyöriny ?
2012-11-26
  > Nästa text
< Föregående

arja savela
arja savela