Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nimesi




Tuuli kuiskaa nimeäsi

tunnen sinut lähelläni


En löydä sinua

vaikka etsin


Olet lähtenyt paikkaan

josta ei voi vastata


Ehkä vastaat linnun lauluna

puun huminana


Muistot hiljaa tuuleen hajoaa





arja savela 020912




Fri vers av arja savela
Läst 490 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-02 14:09



Bookmark and Share


    maija tuori

Kauniin herkkä koskettava runo .
2012-09-03
  > Nästa text
< Föregående

arja savela
arja savela