Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörker





Sitter i min lilla stuga elden sprakar i brasugnen

saknar min dotter och barnbarnen


Träffade dem i somras som hastigast

de har börjat skolan och trivs där


Ute är det kolsvart

hör bilar åka förbi på håll


Just nu har regnandet tagit en paus

översvänningar har chans att gå tillbaks


Försöker tänka positiva tankar

träffade mamma och pappa samt mina bröder


Det var i helgen som gick

vi kunde bara stanna två nätter


Mamma kokade svartvinbärsaft

bären hade pappa plockat av egna buskar


Vi åt tårta och firade alla oss som fyllde år

hade en gemenskap som berättade


Vilken mysig familj jag har

mörker blir ljusare



10.11.2012 arja savela




Fri vers av arja savela
Läst 537 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-10-10 22:13



Bookmark and Share


    maija tuori

Rakkaudella ja lämmöllä kirjoitat ...runostasi heijastuu nöyrä kiitos ja myös kaipuu,olet saanut täyttää selkäreppusi, jossa on sinulle evästä pitkäksi aikaa...Tosi koskettava hieno runo! Kraaaam.
2012-10-12

  anits VIP
Så fint skaldat, anar både längtan
och en njutning du känner i din
fina text
2012-10-11

  Heikki Hellman
Leppoisaa elämänmenoa!
2012-10-10

  Bibbi VIP
Fin text.
2012-10-10

  Maria T
Så mysigt med elden som
sprakar och värmer i
kyla och mörker
2012-10-10
  > Nästa text
< Föregående

arja savela
arja savela