Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kära Tanja min dotter och kära Noah mitt barnbarn

Jag är ledsen och förtvivlad

ni är sjuka igen

Spyerierna bara forsar och kroppen smärtar för jävlist

De smä kropparna behöver vätska och socker.


Det är lättare sagt än gjort

själv tog jag influensasprutan

hoppas jag slipper att bli sjuk och få ev lugninflammation

Snälla, bli friska snart


Kram på er







2011120 arja savela




Fri vers av arja savela
Läst 523 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-20 19:20



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Må Din önskan bli hörd.
2012-11-21

  anits VIP
Så berörande och vackert skaldat
hoppas dina kära blir friska snart
Kram
2012-11-20

  Lavinia Röd
Det låter inte roligt det där, men det brukar gå över ganska så snabbt. Influensaspruta låter som en god idé dessa dagar. Själv så tar jag chansen och hoppar sprutan i år.
2012-11-20

    maija tuori

Toivotaan että tulevat pian terveeksi ! Tuo kaunis kuvahan jo kertoo että valo jo loistaa ...huokastaan Herran puoleen vielä varalta;)
2012-11-20
  > Nästa text
< Föregående

arja savela
arja savela