Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mel. Ja gissa den...


Den årstid, som nu kommer...

Den årstid, som nu kommer
är höst sen vinter stor
Här väntar hårda stormar
oss, som i norden bor.
Men ännu solen värmer
allt lyser vackert rött
men vi oss sakta närmer
säsongen: Vått och blött!

Men inne vi förlänger
vår sommars vackra brus
och väggarna behänger
med bilder, som ger ljus
de skola för oss brinna
i höstens mörka dar
så väg är lätt att finna
tills vårens stig vi har!






Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-09-24 09:35



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
vackert..hösten kan vara nog så trivsam..
2012-09-24

  Ljusletaren
Fint skaldat!
/kram
2012-09-24

  Irene Åberg
Hej.Ewa-Britt.
Viken Toppen Bra Text.TACK.
Mel:är Den blomstertid Nu Kommer.
Hejdå I.Åberg
2012-09-24

  Lars Hedlin
Sol i sinnet, vackert inne! :)
2012-09-24

  Eva Helene VIP
Den blomstertid nu kommer - nog känns det bättre att sjunga den :) - men tack för denna, kan behövas för en som inte ser fram mot den kommande . . .
2012-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt