Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem dräpte solhjärtat?

Hjärtat
pulserade
av liv

Sörjde,
bar på
oändlig kärlek

Attacken var för svår

blev
till sten

la sig till ro

på klippan


Men vem

dräpte solhjärtat?




Fri vers av helenita VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-24 11:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bra, gillar denna!
2012-09-24

    Upplandspoeten
Inte jag! ;) Jättevacker text!
2012-09-24
  > Nästa text
< Föregående

helenita
helenita VIP