Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite på snedden i en värld utan dig

Det är så lätt att tappa tron

Vad det nu är man tror på

Jag tror på livet
Jag tror på döden

På lycka och sorg
På skratt och gråt

Jag vet att livet inte är rättvist
Med rättvisa så kom vi ingen vart

Utan något att kämpa för så stod det still

I en evighet som snurrar på även utan mig eller dig

En tanke som är jobbig att tänka

För inget snurrar som vanligt sen du slutade andas
Det går lite mer på snedden

Det finns fler döda än levande....

Betyder det att det finns mer sorg än glädje?

Tack gode värld för att det inte är så

Med minnen som vi skapat kan glädjen hållas kvar
Med livet framför oss finns bara en väg

Den vägen är att skapa nya minnen
Att skratta så ofta vi kan

Kramas när tillfälle ges

Aldrig glömma bort att tala om hur viktig någon är

Skaffa dig 5 minuter för att träffas

För någon gång blir alltid den sista












Övriga genrer av systra
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-24 15:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

systra
systra