Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du sa att jag var som balsam för Din själ Du var min inpackning.. lite mer, lite bättre "Forever free" In memorian 24 Oktober 1977- 10 Maj 2012


Vår finaste Sofie

I mina tårar
I mitt skratt
Försvinner Du aldrig

I solens värmande strålar ser jag dig le
I nattens mörker är Du en stjärna som vi alla kan se

I en evighet för stor att förstå fattade du hans hand och valde att gå

Jag kan se Dig
Känna Dig
Andas luften som var Din

Det finns inget slut
Bara en början på ett minne som aldrig ebbar ut

Du min vän i evighet
Det är inget farväl
Det är adjö
Vi ses snart igen

/
Marie




Fri vers av systra
Läst 374 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-24 13:05



Bookmark and Share


  hjortfot
Vackert! <3
2013-01-31

    ej medlem längre
Så vackert ...
2012-05-24
  > Nästa text
< Föregående

systra
systra