Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det tar minst 100 år tills vi ses igen och jag är då betydligt rynkigare än du.. Men vi är samma personer Lova att ordna en inflyttningsfest för mig då, så jag har nåt att se fram emot


Det enda du sysslar med är att inte finnas

Du

Jag gick flera steg framåt men trettioelva bakåt
Nu går jag snart vilse

Du

Hör du mig när jag pratar med dig
Eller är det lättare för dig att höra om jag bara tänker

Du

Jag har skrikigt och det hjälpte inte alls

Du

Det enda du gör

ÄR

ATT

INTE

FINNAS

Du

En del påstår att du tog den lätta vägen

För dig var det den rätta

Du

Nu är det Ni två i evighet

(Jag vet att det blir en riktig inflyttningsfest när min tid kommer)

Du

Jag saknar Dig

Och vi ses

Men det dröjer



...Hälsa dom jag känner...






Övriga genrer av systra
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-24 16:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

systra
systra