Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snart 10 månader sen du tog ditt beslut


Du är död idag oxå

Vissa dagar är tyngre än berg
Lättare än moln
Mörkare än natten
Ljusare än solen

Det är aldrig sådär typiskt svenskt

Som Lätt och Lagom eller mellanmjölk

Den delikata räkmackan seglar förbi

Inget smörgåsbord som står dukat på silverbrickor

Mitt kaffe är ljummet och ditt telefonnummer finns kvar

Vill trycka på ditt namn, låta din röst påminna mig om hur du lät
Höra din glada stämma tala om att du inte kan svara

Skulle be dig att komma tillbaka
Tala om att ditt liv kommer bli sådär som du ville

Jag skulle bjuda dig på den där festen
Jag vet att våra skratt skulle vara en evighet

Sanningen är att jag vet att du aldrig
Aldrig
Någonsin
Kommer att svara

Som en strykar-katt smyger du in i mina drömmar om natten och bjuder mig på visdomsord

Kan nästan känna doften av ditt nytvättade hår

Höra ditt skratt eka i mina väggar

Idag hade jag behövt varmt kaffe och ett svar

Du skulle förstå

Jag saknar dig förevigt




Övriga genrer av systra
Läst 364 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-01 17:10



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Mycket vacker och berörande text
2013-03-01
  > Nästa text
< Föregående

systra
systra