Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tiden glömde sig inte

tiden glömde inte sig

själv,

som man kan hoppas,

när man ger den

litet tid;

det tog litet kraft,

lämnade inte en

orörd;

men till slut hade

tiden runnit ut av

sig själv- detta födde

en liten ung själ-

en nutid, som nu

har kommit för

att vårdas och

följas;

till slut tar den

oss till okända

mål, när den

är mogen-

hoppas den vill

visa oss nåd!




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-24 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran