Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå vidare


Snälla du
gå vidare
försiktigt
förbi mig
jag var aldrig din man
den där kyssen
är det sista andetaget
när vi slets med möjligheten
av det som verkligen inte är




Fri vers (Fri form) av Marvin
Läst 177 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-24 23:03



Bookmark and Share


  Celticgirl
Jag tyckte hela texten var bra. Hela kompositionen stämde ihop.
"sorgligt" innehåll med snudden på vad som kunde ha varit - som sagt bra ihop satt.
2012-09-24

  Ceylon
Bra skrivet! Jag har bett någon om samma sak ett bra tag nu.
2012-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin