Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att få vara liten och frisk

Att få vara liten och frisk
är ingen större risk

Att få vara mellanstor och ok
är för de flesta ok

Att få bli gammal och må bra
är få förunnat enligt våra nya krav

Att sno pengar från dagens pensioner
är för dagens politiker våra nya religioner

Att tycka synd om varandra
nej bara klandra

För kostar det min plånbok något
är inte jag den som stiger upp på solidaritetståget




Fri vers av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-25 10:42



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Den nya tiden,
insmickrad under 80-talet
förberedd under 90-talet
Och ett skrämmande faktum
i det nya årtusendet.
2012-09-25
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP