Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En märklig och kuslig kärlek


Förföljare

Rikta din kniv
Jag ger dig min kärlek
Står ut med dina hot
Min kärlek till dig har tålamod

Du slår mig
Du hånar mig
Men du tar aldrig min kärlek från dig
Jag har spikat fast den på dig
Du kan ej slita bort den

Rikta ditt hat
Jag ger dig min kärlek
Du kommer aldrig undan
Även om du vill
Så gör jag att tiden står still

Jag är din förföljare
Lev med det

Jag ger dig min kärlek




Fri vers (Fri form) av miramin
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-25 12:11



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
stark o gripande i sin kontext
2012-11-06
  > Nästa text
< Föregående

miramin
miramin