Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu gör jag reklam om mig själv


Om du vill smaka på riktig kärlek


så ska du välja mig

För jag ska försvara dig

Ja, jag ska ge dig all den värme som du behöver

Och jag ska hela ditt hjärta så fort det bara blöder

Så om du väljer mig så kommer du och jag att bli

som bästa vänner

Som systrar och bröder där blodet är tjockare

än vattnet

Kärlek tolerans och respekt

Och tillsammans så kan vi sen göra hela världen perfekt

när vi delar med oss

av all våran kärlek till alla andra

Så om du väljer mig behöver du aldrig mer

känna dig ensam

för jag finns här i din närhet så fort du bara behöver mig

Och åt det finns det väl ändå ingen som kan klandra?


Så om du väljer mig kommer jag att för alltid

att älska dig

För hand i hand igenom livet kommer vi två

att vandra trallandes

på en helt underbar sång

Så om du vill smaka på riktig kärlek, så är det faktiskt

mig som du ska välja...

hihihi

Ken Cassel
25/9-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-25 16:02



Bookmark and Share


  Harriette
Lite reklam skadar aldrig om man har en sådan bra vara.....
2012-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel