Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen går ner vid horisonten


bortom böljan den blå

där den färggranna regnbågen börjar vid livets ände

Och där sitter vi två tillsammans på berget

omfamnandes

tittandes på varandra med tindrande ögon

medan vi känner hur hela världsalltet bara håller på

och gungar

Ja, vi sitter där på det höga berget och ser allt det här

vackra på jorden

Skönhet

Natur

Vilda djur

Ja, vi har världens tur för vi bara sitter där och myser

medan vi ler...

Solen går ner vid horisonten!

Ken Cassel
25/9-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-25 17:08



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så fint...jag ler jag också...
2012-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel