Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min son blev övergiven av sin far innan han blev född. Den här dikten är en hyllning till mitt barn men också ett uttryck för att jag insåg, från det ögonblick jag fick honom i mina armar, att jag fått något så mycket finare att älska..


Till Wiktor

Du, min lilla stjärna.


Dig ska jag älska längre

än universums oändlighet sträcker sig.

Långt bortom evighetens gräns.


För alltid, mitt älskade barn.









Fri vers av Katinka VIP
Läst 456 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2012-09-25 19:06



Bookmark and Share


  Jordgubbsodlare
Målande om det storslagna, rader som berör!
2013-01-10

    ej medlem längre
En osläcklig kärlek..du berör med din fina text....du berör något djupt inom.
2012-10-17

    ej medlem längre
Wiktor kan vara stolt - bra text
2012-10-02

  prinscess VIP
så vackert och kärleksfullt skrivet
2012-10-02

  erna frank
En upphöjd dikt av en mor som älskar över alla gränser! Så fin
2012-10-02

    JO:82
Åh vackert så det gör ont...=) min son blev oxå övergiven ... livet är orättvist..! styrke kramar till dig
2012-09-27

  Peter Stjerngrim VIP
Grattis! Vackert välkomnande av det allra värdefullaste och mest väsentliga vi någonsin kan få i vårt liv ...
2012-09-26

    ej medlem längre
Få ord, men starka och sanna!!!!
2012-09-25

  Ninananonia VIP
Så fint...
2012-09-25

    ej medlem längre
berörande vacker, om kärleken...
2012-09-25

  AgnesP
Underbart fin dikt till din son. Stort varmt hurra för er.
2012-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP