Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

där genom rummen går vi vårt kaos

 


fragmentariska minnen
blod som fläckat tröjärmen
genom rummen går vi
redlösa och stumma
en livslabyrint, väggar
dörrar kräver nyckelhål
och dörrvred
skyltar med namn
färgflagor
och en röst som viskar
från andra sidan




                    att älska
                    förlust
                    förlusta sig
                    jag skriver hennes namn som var min mamma
                    jag skriver alla dem som fanns i rummen
                    utan dem före mig fanns jag inte
                    människan är en spegel
                    allt vi är förmögna att göra
                    orsaka skada

                     - genom rummen ska vi




Fri vers (Fri form) av Casbah* VIP
Läst 482 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2012-09-25 21:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du är riktigt, riktigt proffsig här, hela upplägget känns nytt och fräscht, bilderna drabbande, språket rikt..

Yes
2012-10-06

  Engel
Vi är som mest skapande
när vi förstör.

Det är skönt
att du orkar förundras.
2012-09-30

  Celticgirl VIP
Men efter rummen, på andra sidan blir det väl alltid bättre?

Okej. Jag gillar de bilder som din text ger mig - så det är bra. Jag ser det väldigt lätt framför mig alla dörrar och nyckelhål osv.
Jag gillar även de tankar som du förmedlar igenom texten.
2012-09-25

    ej medlem längre
texten berör..
2012-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Casbah*
Casbah* VIP