Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allting måste förändras!


Vi måste alla bli snällare emot våran mamma

Våran moder jord

För annars så väntar slutet

The End


Så allting måste förändras

Ja, vi måste börja tänka om i helt nya banor

och börja om ifrån början

Gå tillbaka till ruta ett för att ha en chans att inte

göra om samma gamla misstag

om igen

Så den här gången måste vi alla göra allting rätt

Ja, det lär bli jättesvårt för inte lär det bli lätt

Men annars så väntar slutet, då våran mamma

bara skakar av oss hur lätt som helst

The End

Då våran moder jord bara lär tycka att var och en

av oss har blivit allt för hemsk

Och då det är dags för oss alla att bara ta vårat

pick pack

och flytta hemifrån

Flytta ifrån Jorden...

Ken Cassel
25/9-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-25 22:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
gillar......
2012-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel