Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åh, nej!


Här kommer hon nu igen

Hon som har ett kroppsspråk som säger mer än

tusen ord

Vacker och smäcker som bara hon kan vara

Inte konstigt då att alla killar bara tittar efter henne

Inte konstigt då att alla killar bara vill kliva ombord

För hon är en kvinna med ett stort K

En av dom mest sensuella kvinnorna på våran jord

Ja, det är nästan som om man helt tappar andan

För när hon säger Hej!

så får man inte fram ett endaste ord

För hon har en sån utstrålning som inte går

att ta miste på

Så vacker och god

Och det gör så att man bara undrar

Hur kommer det här nu bara gå?

Åh, nej!

Ken Cassel
25/9-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 151 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-25 22:25



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
;)
2012-09-27

  ResenärGenomLivet VIP
Jag undrar verkligen hur hon ser ut...?
2012-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel