Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dom långa och slanka skönheterna till modeller


går ut en efter en på Catwalken

efter att ha blivit riktigt tjusigt sminkade och påklädda

med det senaste som klädesdesignarna har gjort

Det senaste modet

Och överallt i lokalen så kan man se att det sitter

en och annan kändis medan det blixtrar

för fullt ifrån fotografernas kameror

Så inför denna show har allting planerats minutiöst

för att nu visa alla

att den här tillställningen är något utöver det vanliga

För det är verkligen påkostat och glamoröst

Riktigt stort

Och det är då som jag äntligen hittar till min egen lilla plats

i detta så jättestora palats till hus

Så jag sätter mig lugnt ner samtidigt som jag hälsar på

de närmaste grannarna

som sitter bredvid mitt bord

Ja, jag sätter mig ner och spanar in alla dessa

nymodeheter

på alla dessa så underbart undersköna damer

på catwalken

Och där sitter jag sen som klistrad hela kvällen

och kan inte få nog...

Ken Cassel
25/9-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 136 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-25 22:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Som du snackar, var Du där??

Hoppas då att du rizzlade upp dig, lämnade kebben hemma,
annars vete fan om du inte ljuger,
behagar skämta...

Fick du ett lår?
2012-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel