Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek är en lek för två


En allvarlig sådan

Ett spel på liv och död då man hela tiden måste

visa upp sin glöd för sin älskade

Visa upp alla sina sanna känslor

För gör man inte det så kommer det aldrig att gå

Fungera

Inte i längden i alla fall

Och då kanske det bara är bäst att man gör

en snygg liten sorti

med ett lika snyggt, Hej då!

Kärlek är en lek för två!

Ken Cassel
25/9-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 178 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-25 23:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så sant!! bra
2012-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel