Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET FRIA ORDET





Det fria ordet
skriva det man vill
Innan man skriver
man måste tänka till

så man inte drabbas av ödet

att bli fråntagen

levebrödet




© e-poeten




Fri vers av e-poeten
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-26 09:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten