Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag mår jag skit

Idag mår jag skit
kraften sinar
fattar inte ett drit
varför jag mig själv pinar

Letar efter ljuset
efter något mysigt
men hittar ingenting
går bara runt runt i en ring

Uppförsbacken slutar aldrig
nedförsbacken kommer aldrig
FAN den måste komma snart
så jag får ny fart

Nej nu har jag slut på kraft
har över min kropp snart ingen makt
Kämpar ändå till sista blodsdroppen
även om mitt blod stoppas av lungproppen

Dör jag med fanan gul och blå
när jag drar ner ridån
Men vad ser jag
flaggan är ful och flottig

Kastar den åt helvete
drar min sista suck
Skriker fuck
mitt land finns inte längre






Fri vers av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 309 gånger
Publicerad 2012-09-26 15:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP