Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan känna att det är kärlek i luften i natt


För härnere lyser det upp medan himmelen

däruppe är röd

Så det måste bara vara midnattssolen som visar upp

sin underbart vackra glöd

Och här sitter vi alla kärlekskranka romantiker

under bar himmel

och grillar korv med bröd över en glöd

som nästan är helt svart...

Jag kan känna att det är kärlek i luften i natt!

Ken Cassel
26/9-20112




Fri vers av Ken Cassel
Läst 165 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-09-26 16:17



Bookmark and Share


  anits VIP
Underbart Ken
2012-09-27

  Sofhia Wirström
varma rader
2012-09-26

    ej medlem längre
Fin bild Ken!
2012-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel