Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Självvärde kontra det man tror och upplever. Så jag behåller mitt eget. Har min egen medfödda 'krona'. Tack för det, Livet.


slutrea

 

 

 

så köper jag mig fri från dig
med din egen valuta

värdet av mig




Övriga genrer (Satir) av Pot Pourri
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-27 09:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri