Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du brinner

Jag förångas till regndroppar av längtan.

Faller kärleksfullt och mjukt.

För evigt förlorad i ditt ljus.

Du brinner likt solen i mitt inre och jag imploderar av åtrå.




Fri vers av Magnus P.
Läst 291 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-27 13:09



Bookmark and Share


  pussflufftess
"Faller kärleksfullt och mjukt
För evigt förlorad i ditt ljus"

*vackert*
2012-10-12

    ej medlem längre
Härlig hetta och glöd.
2012-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Magnus P.
Magnus P.

Mina favoriter
Snart är bördig jord