Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar att vara kär


Men kärleken är tyvärr inte tillräckligt god

för att vara kär i dessa dagar

För alla har så höga ideal om sig själva

Så som oftast i slutändan så får jag ändå stå här

ensam kvar

Ensam kvar med mina egna samvetskval

För när jag ger allt, så är det alltid någon som behagar

att strö på såren med mera salt


Du sa att du älskade mig

Men vart tog du vägen sen

För nu ligger jag här åter ensam i min stora säng

och drömmer om dig

Och du som sa att du älskade mig

Men vart är du nu?

Att sakna dig så här mycket gör så otroligt ont

i mitt hjärta

Så det enda som jag kan garantera dig just nu

är att det är inte alls är något kul

För när man känner sig så här olycklig

känner man sig bara ful

Fylld med en massa jobbig smärta


Ja, jag älskar att vara kär

Men vad ska jag göra nu när du inte längre är här

Känner mig just nu bara som ett litet

vilset blåbär

Ja, tyvärr...

Ken Cassel
27/9-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 169 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-09-27 14:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Lite sorgligt faktiskt....när kärleken inte vill vara kär.
2012-09-27

  Lynx63 VIP
Och jag som ett pajskal.....
hahaha du och jag blir då
en BLÅBÄRSPAJ
kram
2012-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel