Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

främmande brytning

 

osynliga alternativ, ett efter annat, försvinner

eller aldrig funnits om inte

lägringarna

de bredvid

verkligheten

kärleken

 

deras vigsel idag kom av sig

det var bara kroppar saken gällde




Fri vers av cilax VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-09-27 20:11



Bookmark and Share


  smultronbergen VIP
Kroppar, verkligheten och kärleken,
även det osynliga kan krossa det
verkliga,( kärleken) är farlig, nära,
tycks inte alltid vara bra att ha,
Svårt svårmod i denna, tycker mkt
om denna text, den får mig lika
desillusionerad som jag, vilket känns
en aningen bra, / S
2012-09-28

  Songbird VIP
Ojdå, brytningar i Tid på samma gång fast olika ä..ndå! ;)
Lustigt det där..men likväl en kännbar text. Mycket lustigt t.om. Erfaren förståsigpåare analyserar likgiltigheten? av vad som finns kvar av verkligheten vid en ny dag. Ibland Nada..ibland resten av livet.. Tack för läsning! :)
2012-09-27

  Madeleine Richter
Själens obotliga ensamhet när dagen gryr och lusten falnat.
2012-09-27

  Nanna X
tja, kroppar är inte så bara. om de har själ.
2012-09-27
  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt