Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eftertanke före

hur mitt liv gestaltat sig
kan jag tyvärr inte överblicka
förrän det är för sent
att göra något åt det




Fri vers av stenhur VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-27 20:11



Bookmark and Share


  Järnkatten
Livets ironi..
2012-09-27

  walborg
Nej, inte åt det som varit men väl åt det liv som finns nu och sedan ...
2012-09-27

    Upplandspoeten
Så sant som det är sagt. Bra skrivet om eftertanken!!
2012-09-27
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP