Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sanningen är inte värd mycket på departementen


stockholmsbesök

vi satt och lyssnade
du lade ut texten

en ofarlighetsövertygare
på besök i träslövsläge

en departementsnisse
med en nisse till

du gav oss hopp
vi trodde på dig

men den riktiga magkänslan
infann sig inte

testade dig
och allt sprack

en generaldirektör
var värd mer

än 400
halländska jobb




Fri vers av tom boreland
Läst 277 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-27 21:08

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  anits VIP
Det är inte så underligt att der ut
som det gör idag när dom som har
vill ha mer sen om dom gör något
det igrågasätts aldrig, men höga
löner det har dom, så sparker dom
på den som redan ligger
2012-09-28
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland