Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"jag älskar dig"

nej, det gör du inte
för du älskar inte dig själv
det är bara något du säger
för att få andra att falla
att älska dig mer än alla

de är tidsfördriv,
fast utbytbara,
ett tidsfördriv
att dö för
men du dör
inte som de gör
för
dig varje gång du rör
dem
spräcker deras sköra hudar
med din tungspets
längsmed halsen
samma visa
igen
och
igen

jag vill
slå dig sanslös
chanslös
låta dig falla

bara för att du ska veta
hur det är att älska någon mer än alla




Fri vers av Moa Paulsson
Läst 479 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-10-25 20:17



Bookmark and Share


  julia.s
så himla vackert.
2012-12-14

  LassO
så är det nog
2012-11-18

  Annika Persson
Kan du älska någon annan än en hund?
Och en hund slår du för att han/hon ska
tycka, som du. Men kom ihåg, att människor
inte är hundar och vill inte heller bli bemötta
som sådana. Kan du verkligen älska dig själv?
Eller älska någon annan mer än dig själv?

2012-10-30

  filicia
du är fantastisk.
2012-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Moa Paulsson
Moa Paulsson