Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

singel


kanske är det när gräset
börjar växa
till en löpeld bland stenar

som vår väg
visar upp
en delad gemenskap




Fri vers (Fri form) av evana
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-27 23:35



Bookmark and Share


  tony björk
så enkelt, men ändå så fint.

Tack för läsningen!
2015-02-03

  Lena Själsöga Keijser
så vackra bilder målar dina penslar
2012-10-01

  Jan Widströmer VIP
Intressant bild.
2012-09-28

  Quasimodo
Skön är den att dela, gemenskapen!! Fint för det här!
2012-09-28
  > Nästa text
< Föregående

evana
evana