Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

short aubade

soon a new dawn

wakes up the sleeping

day;

the birds that the

night so roughly

hushed,


may sing again

and greet the

daybreak;

praise the new

aurora




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-28 01:23



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja så vackert
om morgonrod-
nadens gudinna
måtte den då
aldrig försvinna!
Så var dag ny, vi
kan en återfinna!
2012-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran