Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek och alkohol är en ganska ohelig allians...Kärlek i sig är oheligt ibland...Men man skriver och känner ändå...Men man tvingar sig att sudda ut och glömma namnen...


Till Någon Annan

Du lämnar en fläck
Av fukt efter dig
När du har andats
På min hals

Som ett äremärke
Rider den daggen
Genom nätterna

För du Vet
Att jag Kommer
Att döda för dig
Om du vill det

Jag har alkohol och kärlek
Och din Doft
I skallen

Därför
Skriver jag rad
Efter Rad
Av osynkoperad kärlek

För jag
Vill leva det liv
Som stavas fram
I dina
Handflator...




Fri vers av AtomHeartMother
Läst 395 gånger
Publicerad 2006-02-11 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AtomHeartMother
AtomHeartMother