Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..längesen jag rev i 'skrev-högen' nu - Bara för att... ibland blundar jag och pekar liksom. Denna gången blev det denna - Fördelen med poesifriheten; storkok ^^


Ytspänning

 



speglar ytor glans och glimmer
så vackert

ända tills då
när det låg spindlar ovanpå och skrek om reträtt

driver agg nu som då på samma sätt



häller etter i väskan och drar ner på stan
va' fan tror du


snor du mina minnen och äter dem över en officiell frukost på twitter
ämnar jag tro att det hägrar reor
på spetsprydda förnuftsnollade glitterfnitter

med trosorna redan av



skållade mandlar är skållade mandlar
jag kör nutella i höftgropen

din är full av försening och kramp
tacka för det att det berör

 

saven ska rinna av sig själv
inte hämtas med sugrör


odören av stress ligger tung
där jakten slutat bakom galler


be nån annan



faller pengarna genom dina fingrar när du är arg
så skippa spetsen på tårtan
eller hugg dig en hägring i tårtspadens spegling

här blir det försegling



det duger säkert med tilltugget; poledancing stavas:
Rea - allt går att hålla i mördande ex-stas


sy din jävel
sy

arg är dyrt
dyrt är pyrt
pyrt är det om du återvänder hit

river du bland tragiska trasor och bittra bitar liv
sargar du min sorg än mer


jag avstår

skriver dig fri från skuld och lägger villkor för tolkaren i kassan för återgående växel


ditt liv i en butiks hyllor

avreagerat
en ros per dödad timme



tack för buketten
den är redan snabbtorkad smulad och eldad
(grannen tackar för doften

jag gick ut med hunden)

mitt liv; jag är behovsprövat allergisk mot rosor
trosor är onödigt och glosor bör du läsa på

börja med ordet på denna butik


"Stängt!"

(inventering; du hamnade i svinnet)


tack för trevliga tavlan - hängt den högt
tillsammans med de tomma orden

 


slängt den dränkt den sänkt den sen
och nu är jag trött

för du lovade och svor

(svordomar söver fromma, fråga paddan)

raddan av nummer har jag sparat
och löftena

sålde jag på auktion
ja, vi kan slå vad - jag har råd nu




många ord över som jag inte behöver
och grodor behöver också tomma blad

för vem kan leva på ytspänning
vem



staplar slantar där du söker behag
men min dörrs skylt


vänder jag inte igen

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-28 03:51



Bookmark and Share


  Jaseph
En tydlig ton. Ett starkt uttryck.
2012-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri