Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

( )


Dragen förskjuts
blicken blek
gul

snubblar
var är din kropp?
Osynlig otydlig oskarp

inget därute
inget
ser din dans

Fly, innan du sluts av ljuset
spring!

Men spegelsalarna är vita

lövsalar i november

himlen är för stor

Kom natten!

Låt oss återförenas!

Äntligen en skugga

Du är igen




Fri vers (Fri form) av Malin Ringdahl
Läst 306 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-28 15:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Ringdahl
Malin Ringdahl