Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livsteg ( tanka )




steg upp, ner; tomhet:


lycka, sorg, närhet, allt-


resan i ett liv;


stundvis i branta backar,


vilan i mellan stegen




Bunden vers (Tanka) av Tarantaran
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-28 17:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
håller med föregående talare,
fin beskrivning om livsteg..
2012-09-28

    ej medlem längre
Tänkvärda ord...stannar upp en stund här, mitt i mitt steg och begrundar.
2012-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran